Drukuj

RODO

Posted in Home

W dniu 25 maja 2018 zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i ich swobodnego przepływu (dalej jako Rozporządzenie). W związku z nowymi regulacjami o ochronie danych osobowych, chcielibyśmy spełnić nasz obowiązek informacyjny i wyjaśnić jak przetwarzamy Państwa dane.

Kto jest administratorem danych osobowych?

Administratorem jest  Salon Kosmetyczny GLAMOUR Magdalena Walków, Opole, ul. Armi Krajowej 11-13a

Kontakt z Administratorem jest możliwy za pomocą poczty elektronicznej:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi. m, lub telefonicznie: +48 609 00 12 00

Jak przetwarzamy dane osobowe?

Odpowiadamy za wykorzystanie danych osobowych w sposób bezpieczny, zgodny z umową / zleceniem/ współpracą oraz obowiązującymi przepisami.

Jaka jest podstawa prawna oraz cel przetwarzania danych osobowych?

Informujemy, że Państwa dane osobowe będą przetwarzane zgodnie:

art. 6 ust. 1 lit. b). Rozporządzenia – w przypadku realizacji umowy, zlecenia zakupu bądź podjęcia innych zleconych przez Państwa działań przed zawarciem umowy. W przypadku zawarcia umowy takie dane będą przechowywane przez okres 6 lat. Będą przechowywane przez okres 6 lat do momentu, w którym operacje, transakcje zakupu i postępowanie zakupowe zostaną zakończone, natomiast zobowiązania spłacone, rozliczone lub przedawnione, a także do czasu ustania wszelkich gwarancji i rękojmi z tytułu realizacji umowy lub zlecenia;

lub/i

art. 6 ust.1 lit. c). Rozporządzenia – w przypadku gdy przetwarzanie Państwa danych osobowych niezbędne będzie do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze;

lub/i

art. 6 ust. 1 lit f). Rozporządzenia – w przypadku gdy do zawarcia umowy nie doszło Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu tworzenia analiz, zestawień oraz statystyk na potrzeby własne. Takie dane będą przechowywane nie dłużej niż przez 3 lata od ostatniej czynności na danych osobowych bądź do momentu, w którym zażądają Państwo ich usunięcia.

Komu przekazujemy Państwa dane osobowe?

Państwa dane przekazujemy podmiotom, z którymi współpracujemy na potrzeby korzystania z produktów i usług dostawców, których jesteście Państwo przedstawicielami, np. podmiotom wykonującym usługi pocztowe, kurierskie,

Czy Państwa dane trafią poza Europejski Obszar Gospodarczy (EOG)?

Nie przekazujemy Państwa danych poza EOG (obejmujący Unię Europejską, Norwegię, Liechtenstein i Islandię).

Jak uzyskaliśmy Państwa dane osobowe?

Państwa dane osobowe pozyskaliśmy jako wynik wcześniejszej współpracy.

Jakie przysługują Państwu prawa?

Prawo do żądania od nas dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania lub przekazania danych osobowych innemu administratorowi.

Prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzaniu danych osobowych w celu promocji naszych usług lub produktów.

Prawo do wniesienia skargi na przetwarzanie przez nas danych – jeśli uznają Państwo, że robimy to niezgodnie z prawem – do Generalnego Inspektora Danych Osobowych, a po 25 maja 2018 r. do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Podane przez Państwa dane nie wynikają z żadnego obowiązku prawnego, a są dobrowolne. 

Ta wiadomość ma charakter jedynie informacyjny i nie wymaga odpowiedzi.

 

Drukuj

Polityka Prywatniści

Administrator. Posted in Home

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

Na stronie www.glamour.opole.pl przykładamy szczególną uwagę do ochrony prywatności i bezpieczeństwa naszych użytkowników. Wchodząc na naszą stronę i korzystając z naszych usług akceptujesz tę politykę wyrażasz zgodę na przetwarzanie podanych przez Ciebie informacji w sposób opisany poniżej.

WYKORZYSTANIE I PRZETWARZANIE DANYCH

Zapewniamy, że wszystkie informacje będą przechowywane i wykorzystywane zgodnie z wymaganiami określonymi w przepisach o ochronie danych osobowych obowiązujących w Rzeczypospolitej Polskiej. Twoje dane osobowe nie będą przedmiotem sprzedaży, nie będą przekazywane, wynajmowane żadnym podmiotom trzecim. Jednak w ściśle określonych okolicznościach Twoje dane mogą być udostępnione podmiotom trzecim, dlatego prosimy o zapoznanie się z zasadami Polityki Ochrony Prywatności:

Uzyskane informacje będą wykorzystywane do celów:

  • reklamowych – wysyłka informacji marketingowych, handlowych, promocyjnych oraz ofert specjalnych

Twoje dane mogą być przez nas ujawnione w dobrej wierze, kiedy wymaga tego prawo, ustawa, nakaz, urzędowy lub sądowy lub jeśli ujawnienie posiadanej informacji jest koniecznie lub wymagane do zarządzania witryną www.glamour.opole.pl, jego właścicieli, pracowników, klientów i innych osób bezpośrednio z firmą związanych.

BEZPIECZEŃSTWO

Jak większość stron internetowych nasza strona używa Cookies – celem podnoszenia jakości naszych usług. Pliki Cookies to małe pliki wysyłane do komputera Użytkownika w momencie wejścia na naszą stronę. Cookies nie są szkodliwe dla komputera i nie zawierają żadnych danych osobowych Użytkownika. Cookies rozpoznają tylko komputer, a nie konkretnego użytkownika.

Jeśli Polityka Prywatności ulegnie zmianom lub poprawkom zostaną one umieszczone na tej stronie do publicznej wiadomości. Zapoznanie się ze zmianami leży w obowiązku Użytkownika.

Drukuj

Witamy

Administrator. Posted in Home

Piękno tkwi w każdym z nas, trzeba je tylko wydobyć i podkreślić…  

Kosmetyka to moja pasja i prawdziwy cel w życiu. Zawsze czerpałam nieopisaną radość i przyjemność, mogąc podkreślać piękno kobiet, sprawiać by stały się piękniejszymi i subtelniejszymi, nowoczesnym mężczyznom zaś w pełni zadbanymi, przez co bardziej eleganckimi. Teraz, prowadząc własny salon kosmetyczny, przyjemność ta jest podwójna… Moimi atutami są doświadczenie i wiedza, w związku z tym regularnie biorę udział w różnego rodzaju szkoleniach ściśle związanych z moją pracą. Zachęcam do zapoznania się z potwierdzeniem moich kwalifikacji w postaci dyplomów i certyfikatów.

 Salon kosmetyczny GLAMOUR  powstał z myślą o osobach, które nie zapominają o tym, jak ważna jest równowaga pomiędzy dbaniem o urodę i rozwojem wewnętrznego piękna oraz siły, sukcesem i dobrym samopoczuciem. Każdy klient mojego salonu kosmetycznego traktowany jest indywidualnie, co w połączeniu z kosmetykami renomowanych firm, wysokiej klasy sprzętem i stale podnoszonymi kwalifikacjami da doskonałe efekty i pozwoli choć przez chwilę odprężyć się, wyciszyć oraz poczuć dotyk elegancji i smak luksusu. Promienny wygląd i dobre samopoczucie zapewnią zabiegi na twarz, poszczególne partie ciała, stopy, dłonie i paznokcie, które poprawią kondycję skóry i paznokci a także nadadzą im nowy, świeży wygląd. Zabiegi kosmetyczne pozwolą w nieinwazyjny sposób uzyskać niezwykłe efekty, przy pełnej relaksacji i uczuciu odprężenia. Serdecznie zapraszam do odwiedzenia salonu!